Filet de porc la tigaie cu Balsamic de rozmarin și sos de portocale

Filet de porc la tigaie cu Balsamic de rozmarin și sos de portocale
Filetul de porc prăjit în tigaie cu Balsamic de rozmarin și sos de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 467 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână grea, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc portocaliu și rozmarin [asta dacă ești suficient de răbdător pentru a ajunge la acel punct...], Filet De Porc La Grătar Balsamic-Rozmarin, și FILET DE PORC BALSAMIC LA GRĂTAR CU CĂPȘUNI ȘI ROZMARIN pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă 3 linguri de ulei de măsline, piper negru proaspăt măcinat, sare, coajă de portocală și rozmarin tocat într-un castron mic. Frecați amestecul de ulei peste filetele de porc tăiate și așezați-le într-un vas mare de copt. Acoperiți și lăsați carnea de porc să marineze 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carnea de porc și căutați, gătind până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Scoateți filetele de porc din tigaie și puneți-le într-un vas sigur pentru cuptor; acoperi. Prăjiți carnea de porc până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii citește aproximativ 145 de grade F, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Se toarnă majoritatea grăsimii de gătit lăsând bucăți rumenite în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gătit GrăsimeGătit Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți tigaia la foc mediu-mare și adăugați șalota și vinul. Continuați să gătiți până când cea mai mare parte a vinului s-a fiert, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați bulionul și continuați să gătiți până când sosul s-a redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Se ia de pe foc. Se amestecă untul, câte o bucată, până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Se amestecă oțetul balsamic, rozmarinul, coaja de portocală, sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Stropiți carnea de porc cu sosul de tigaie balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
După ce ați ars filetele de porc, turnați majoritatea grăsimii de gătit lăsând bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Gătit GrăsimeGătit Grăsime
9
Încălziți tigaia la foc mediu-mare și adăugați șalotele și vinul. Continuați să gătiți până când cea mai mare parte a vinului s-a fiert, răzuind bucățile de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați bulionul sau bulionul și continuați să gătiți până când sosul s-a redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă untul, câte 1 lingură odată, până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați oțetul, ierburile proaspete, sarea și piperul, după gust. Puneți sosul peste carnea de porc sau carne și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoipulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș6creveți și cu veneIerburi proaspete sau alte aromaticeIerburi proaspete sau alte aromatice1Oreos dublu umplutfrunze proaspete de rozmarin tocatefrunze proaspete de rozmarin tocate2Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de rozmarin tocatefrunze proaspete de rozmarin tocate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt rece nesărat sau smântână greaunt rece nesărat sau smântână grea1kgfilete de porc (aproximativ 2 mari), tăiatefilete de porc (aproximativ 2 mari), tăiate6creveți și cu veneOțet sau suc de lămâie, după gustOțet sau suc de lămâie, după gust1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion sau stoc cu conținut scăzut de sodiubulion sau stoc cu conținut scăzut de sodiu1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion sau stoc de pui cu conținut scăzut de sodiubulion sau stoc de pui cu conținut scăzut de sodiu63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1Oreos dublu umplutcoajă de portocală proaspăt rasăcoajă de portocală proaspăt rasă2Bucăți de caramele Heath Barcoajă de portocală proaspăt rasăcoajă de portocală proaspăt rasă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră12 lingurițe de pudră de usturoipâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1lingura. otet de vin rosuceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapă tocată sau ceapăceapă tocată sau ceapă33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt rece nesărat, tăiat în bucăți miciunt rece nesărat, tăiat în bucăți mici1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(se poate înlocui supa de pui sau de legume)(se poate înlocui supa de pui sau de legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista