Filet de porc la grătar cu Salsa de ananas

Filet de porc la grătar cu salsa de ananas ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 211 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați kiwi, filet de porc, jalapeincloro chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, Filet de porc la grătar cu Salsa verde de roșii-ananas, și Adobo-filet de porc marinat cu salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați ghimbirrădăcină, sare și chimen. Frecați carnea de porc cu amestec de ghimbir.
Acoperiți și grătați carnea de porc la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcându-se ocazional, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase până când marmelada este complet amestecată.
Tăiați carnea de porc în felii subțiri.
Serviți salsa de ananas cu carne de porc.