Filet de porc la grătar cu mere prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc la grătar cu mere prăjite. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 10 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, piper măcinat, mere granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Filet de porc cu mere, Filet de porc cu mere, și Muschiulet de porc cu mere saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Condimentează generos filetul de porc cu sare și piper de usturoi.
Gătiți carnea de porc pe grătarul preîncălzit, rotind de două ori pe fiecare parte, până când nu mai este roz în centru, 6 până la 7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Scoateți carnea de porc de pe grătar și acoperiți cu folie de aluminiu; se lasa sa se odihneasca 5 minute. Feliați carnea de porc și așezați-o pe un platou de servire.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; adăugați mere. Acoperiți tigaia și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă merele și se presară cu zahăr; reduceți căldura la minim. Acoperiți tigaia și gătiți merele încă 5 minute.
Scoateți capacul; gatiti si amestecati pana cand merele se rumenesc usor, inca 2-3 minute. Lingurați merele peste carnea de porc feliată.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Finca La Malena Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.