Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc la grătar cu mere prăjite. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 10 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, piper măcinat, mere granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Filet de porc cu mere, Filet de porc cu mere, și Muschiulet de porc cu mere saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Condimentează generos filetul de porc cu sare și piper de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Gătiți carnea de porc pe grătarul preîncălzit, rotind de două ori pe fiecare parte, până când nu mai este roz în centru, 6 până la 7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
4
Scoateți carnea de porc de pe grătar și acoperiți cu folie de aluminiu; se lasa sa se odihneasca 5 minute. Feliați carnea de porc și așezați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
5
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; adăugați mere. Acoperiți tigaia și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă merele și se presară cu zahăr; reduceți căldura la minim. Acoperiți tigaia și gătiți merele încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți capacul; gatiti si amestecati pana cand merele se rumenesc usor, inca 2-3 minute. Lingurați merele peste carnea de porc feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Finca La Malena Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.