Filet De Porc Glazurat Cu Miere

Filet De Porc Glazurat Cu Miere
Filetul de porc glazurat cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 250 de calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sos de soia, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet De Porc Glazurat Cu Miere, Filet De Porc Glazurat Cu Soia De Miere, și Filet De Porc Glazurat Cu Miere-Soia.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron, amestecați mierea, sosul de soia, zahărul brun, uleiul de susan și oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați filetele de porc într-o tigaie și prăjiți 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
4
Scoateți carnea de porc din cuptor și ungeți cu sosul de miere. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să prăjiți carnea de porc 45 de minute, ungând ocazional cu sosul de miere, la o temperatură internă de 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista