Filet de porc cu sos de cremă de rozmarin
Nevoie de un curs principal fără gluten? Filetul de porc cu sos de cremă de rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 204 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de rozmarin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Filet de porc de arțar cu sos de tigaie de cireșe de rozmarin, Muschiulet de porc afumat cu sos Bourbon-rozmarin, și Muschiulet de porc rozmarin la gratar cu sos de hrean.
Instrucțiuni
Clătiți carnea și uscați-o. Dacă este necesar, tăiați filetul în jumătate transversal pentru a se potrivi cu o tigaie de 10 până la 12 inci.
Puneți tigaia goală la foc mare.
Adăugați ulei; când este fierbinte, adăugați filet și întoarceți după cum este necesar pentru a se rumeni bine pe toate părțile, 5 până la 8 minute în total.
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați vermut, rozmarin, cimbru și piper. Acoperiți și fierbeți, întorcând carnea de porc după 5 minute, până când un termometru introdus în cea mai groasă parte ajunge la 155, 10 până la 12 minute în total.
Transferați carnea de porc într-un platou și păstrați-o caldă.
Măsurați sucurile de tigaie. Dacă este mai mică de 1/2 cană, adăugați bulion pentru a face 1/2 cană. În cazul în care mai mult de 1/2 cana, se fierbe la foc mare, neacoperit, până la redus la 1/2 cana.
Amestecați laptele și amidonul de porumb.
Se amestecă în tigaie și se amestecă la foc mare până la fierbere.
Se toarnă într-un castron.
Tăiați carnea de porc în felii diagonale și turnați sosul în jurul sau peste carne.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. La Celian Elite Malbec cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Ca ' Sagredo Hotel Venice]()
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec.