Filet de porc cu crustă de alune și sos de vin roșu
Filetul de porc cu crustă de alune și sos de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 316 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Dacă aveți cimbru, fulgi de ceapă instant, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Alune Crusted Menemsha unic cu sos de vin Marsala, șalotă piure de cartofi și legume pentru copii, Filet de porc cu sos cremos de tigaie cu muștar, și Muschiulet de porc cu sos de vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Pentru a pregăti carnea de porc, așezați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsați până când nucile sunt tocate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați amestecul de pesmet într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4
Așezați albușurile de ou într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
5
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați carne de porc; gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile. Se răcește ușor. Înmuiați carnea de porc în albușuri de ou; dragă în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Ardei Morita Uscat
8
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 15
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Tăiați în felii groase de 1/4 inci.
12
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Adăugați șalotă; sotati 3 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă vin, oțet, miere, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 3 1/2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Combinați laptele, 1 lingură de cimbru și făina într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
15
Adăugați amestecul de lapte în tigaie; se aduce la fierbere, amestecând constant. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Serviți sosul cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
17
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit