Filetul de porc în stil chinezesc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 176 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați miere, sos de soia, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza colorantul alimentar, puteți urma acest curs principal cu Tort De Mâncare Orange Dream Angel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Porc Chinezesc, Filet De Porc Chinezesc La Grătar, și Muschiulet de porc chinezesc cu taitei cu sos de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți carnea de porc cu colorant alimentar și presărați cu sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Se coace, neacoperit, la 425 de minute pentru 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o cratiță, combinați sucul de ananas, sherry sau bulion, miere, sos de soia și ghimbir. Se aduce la fierbere; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute. Îngroșați dacă doriți. Feliați subțire carnea de porc; serviți cu sos de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Crocus Malbec de Cahors le Calcifere cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Crocus Malbec de Cahors le Calcifere
Un vin intens întunecat, cu atingeri de fuchsie pe margine. Acest Malbec generos este plin de arome de cireșe negre și roșii, cheesecake de afine și cutie de condimente. Palatul este concentrat și luminos, în cascadă cu arome concentrate de brioșă, prune roșii proaspete, ciocolată neagră și nucșoară susținute de taninuri cu granulație fină.