Filet De Curcan Bourbon-Afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de curcan Bourbon-afine. O porție conține 331 calorii, 42G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de portocală, zahăr brun ferm, garnitură: portocală la grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Filet de curcan cu sos de afine-șalotă, Muschiulet Bourbon Dijon, și Melasă-Filet De Vită Bourbon.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 10 minute sau până când amestecul se îngroașă ușor.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute sau la temperatura camerei.
Îndepărtați 1/2 cană amestec de afine; rezervați amestecul rămas.
Clătiți filetele și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Periați cu 1/4 cană amestec de afine și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Se presară sare și piper.
Grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
10 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 165, ungând ocazional cu 1/4 cană amestec de afine.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 15 minute înainte de feliere.
Se servește cu amestec de afine rezervat.
Bourbon-afine curcan prăjit: substitut 1 (14-lb.) curcan întreg proaspăt pentru filete.
Îndepărtați măruntaiele și gâtul și clătiți curcanul cu apă rece.
Scurgeți bine cavitatea; se usucă.
Lăsați curcanul să stea la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, pregătiți amestecul de afine conform instrucțiunilor din Pas
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe o grătar ușor unsă într-o tigaie. Dacă doriți, legați capetele picioarelor împreună cu șnurul de bucătărie; puneți vârfurile aripilor sub.
Periați cu 2 linguri. se topește untul și se presară cu sare și piper.
Coaceți la 325 timp de 3 1/2 ore sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 170, periat cu 1/2 cană amestec de afine în ultimele 30 de minute de prăjire. (Dacă curcanul începe să se rumenească prea mult, acoperiți ușor cu folie de aluminiu.)
Lăsați curcanul să stea cu 15 minute înainte de a sculpta.
Se servește cu amestec de afine rezervat. Face 8 până la 10 porții. Pregătire: 20 min.; Bucătar: 15 min.; Stand: 1 oră, 15 min.;