File mignon latino-American cu Avocado și Salsa Jicama
Filetul latino-American Mignon cu Avocado și jicama Salsan este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,63 USD pe porție. O porție conține 867 calorii, 25g de proteine, și 74G de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, frunzele de cilantro, tomatillos și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 32 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ File Mignon, File Mignon, și Sliders Sud-Vest American mare cu pere fileu și salsa avocado la gratar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. condimentați fripturile filet mignon generos cu sare și piper. Într-o tigaie grea, rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare până aproape de fumat. Pan-căutați fripturile, numai pe 1 parte, timp de 2 minute până se formează o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File Mignon
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 10 minute sau până când este gătit mediu rar.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Pentru a pregăti salsa: aruncați împreună tomatillo, jicama, avocado, ceapă roșie și roșii de struguri.
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.