File de vită cu sos de rodie-Pinot

Filetele de vită cu sos de rodie-Pinot este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fripturi de vită, șalotă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați File de vită cu sos de ciuperci și popovers parmezan, File De Vită Cu Coniac-Ciuperci Și Sos De Ceapă, și Filete de filet de vită cu Shiitakes în Morita Chile și sos Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Presărați fripturile uniform cu sare și 1/4 linguriță de piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie; păstrați cald.
Adăugați eșalotă în tigaie; saut 30 de secunde.
Adăugați restul de 1/4 linguriță de piper, vin, suc, bulion și crenguță de cimbru; aduceți la fierbere. Gatiti 7 minute sau pana se reduce la aproximativ 3 linguri.
Se ia de pe foc; aruncați crenguța de cimbru.
Adăugați untul în sos, amestecând până se topește untul.
Serviți sosul cu fripturi.