File de struț/vită umplute cu Crab cu sos de boabe de piper

File de struț/vită umplute cu Crab cu sos de boabe de piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fileul de struț/vită umplut cu Crab cu un sos de boabe de piper. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 79G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1084 calorii. Pentru $12.3 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, pătrunjel, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați File de carne de vită cu sos de piper amestecat, File mignon umplut cu Crab cu sos de boabe de piper whisky, și File cu sos de boabe de piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie adăugați ceapă, usturoi și țelină gătiți câteva minute pentru a înmuia țelina și ceapa, adăugați stoc, condimente, apă, pesmet, pătrunjel și carne de crab amestecați pentru a combina, îndepărtați de pe foc.Feliați struțul sau carnea de vită în centru pe lungime, având grijă să nu tăiați până la capăt. Deschideți și folosind un ciocan de carne aplatizați,unti, l mai mult sau mai puțin de grosime egală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
CrabmeatCrabmeat
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Întindeți umplutura de crab pe o jumătate de carne, pliați cealaltă jumătate și fixați-o cu sfoară de bucătărie la intervale apropiate pentru a forma o formă de rulou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
CrabiCrabi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie căutați carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți și transferați într-un vas rezistent la cuptor ușor uns puneți cele 5 felii de pancetta deasupra și gătiți în cuptorul preîncălzit 180C timp de aproximativ 35-40 de minute pentru mediu rar până la mediu.Lăsați să se odihnească înainte carving.Sauce.De glazurați aceeași tigaie în care ați ars carnea cu 2 linguri de whisky, adăugați unt în tigaie și topiți, adăugați ciuperci și usturoi și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
WhiskyWhisky
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați suc de lămâie, sos Worcestershire, piper, stoc, Dijon, whisky suplimentar, amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
WhiskyWhisky
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Se amestecă puțină apă cu făină de porumb se adaugă puțin în sos și se amestecă pentru a se îngroșa ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Se toarnă smântână și se încălzește puțin se adaugă făina de porumb rămasă până se îngroașă amestecul și se amestecă tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Se servește cu carne.Am servit-o pe a mea peste spanac gătit în puțin unt și usturoi cu niște ardei roșu tocat și acoperit cu slănină de sparanghel învelită bundles.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Serviți: feliați struțul sau carnea de vită în felii și aranjați pe o farfurie turnați sosul deasupra cu mănunchiuri de sparanghel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Ingrediente

1Oreos dublu umplutgranule de stoc de carne de vităgranule de stoc de carne de vită3Crustă: firimituri de biscuiți grahamParmigiano-Reggiano proaspăt ras, plus mai mult după gustParmigiano-Reggiano proaspăt ras, plus mai mult după gust1parmezan rasColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional1Oreos dublu umplut1/2 conserve (3 oz) pastă de tomate1/2 conserve (3 oz) pastă de tomate1coastecoastă de țelină, tocată măruntcoastă de țelină, tocată mărunt800ardei habenerofile de struț sau 1 (800 g) file de carne de vită, dacă se face cu astafile de struț sau 1 (800 g) file de carne de vită, dacă se face cu asta2cp. legume (de exemplu, spanac)făină de porumbfăină de porumb2501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional1Oreos dublu umplutMuștar DijonMuștar Dijon1Oreos dublu umplutgranule de stoc de peștegranule de stoc de pește2Crustă: firimituri de biscuiți grahamtarhon proaspăt, tocat mărunttarhon proaspăt, tocat mărunt1cățel de usturoi, zdrobitcățel de usturoi, zdrobit3cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite3ceapă verde, feliată subțireceapă verde, feliată subțire1parmezan rascreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene350ardei habeneroproaspete crabmeat forfetare (eu sunt ghicitul pe greutate, astfel încât vă rugăm să ajustați.)proaspete crabmeat forfetare (eu sunt ghicitul pe greutate, astfel încât vă rugăm să ajustați.)200ardei habenerociuperci, tulpini îndepărtate, feliate subțireciuperci, tulpini îndepărtate, feliate subțire2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York3puțin dovlecel tocatfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York52 linguri butte topit2 cuțite generoase de garam masala2 cuțite generoase de garam masala1parmezan raspătrunjel, tocat finpătrunjel, tocat fin2cp. legume (de exemplu, spanac)boabe de piper negru crăpateboabe de piper negru crăpate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamScotch whiskyScotch whisky2Crustă: firimituri de biscuiți grahamScotch whisky, extraScotch whisky, extra4Crustă: firimituri de biscuiți graham1 cană de orz alb perlat1 cană de orz alb perlat1Oreos dublu umplutSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții3
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista