File de somon cu Praz de ierburi
Fileurile de somon cu Praz de ierburi sunt un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 34G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, sare și piper, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați File De Somon Cu Ierburi, File De Somon Cu Ierburi Cu Topping De Roșii Uscate La Soare, și File De Pește Cu Ierburi Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează fileurile de pește cu sare și piper.
Stropiți-le ușor cu ulei de măsline, frecați-le cu salvie și cimbru și întindeți-le cu coaja de lămâie.
Așezați o frunză de salvie și o crenguță de cimbru pe fiecare file. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până la o oră.
Încălziți cuptorul la 204°.într-o tigaie largă și grea, încălziți untul și uleiul de măsline până când este foarte fierbinte.
Adăugați prazul tăiat cubulețe, amestecați pentru a acoperi bine și reduceți focul la mediu scăzut. Sareți-le ușor, amestecați din nou și continuați să gătiți încet până când prazul este moale, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional și adăugând câteva linguri de apă dacă tigaia se usucă prea mult sau prazul se rumenesc prea mult.
Adăugați usturoiul, ierburile tocate, sarea și piperul și gătiți câteva minute până când usturoiul este moale și parfumat.
Răspândiți prazul în partea de jos a unui 2-1/2-qt. vas de copt rezistent la cuptor.
Așezați fileurile de pește deasupra și coaceți până când un cuțit de tăiat introdus în pește se simte cald când este atins de buză, aproximativ 20 de minute. Pentru a servi, lingurați prazul cu ierburi peste fiecare file.
cu 1 linguriță. ulei pentru stropire, calorii
34, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
11, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.