File De Pește Guacamole Cu Coroană Crocantă
Fileurile de pește guacamole cu coroană crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1003 calorii, 76g de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Pentru $9.52 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de pește tilapia, ceapă, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Dr. tort de ardei cu glazură gătită cu făină ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Încercați File De Pește Crocante, Fileurile de pește crocante ale lui Susan, și File De Pește Coapte Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți guacamolul tăind ceapa, tăind roșiile și zdrobind usturoiul.
Se amestecă aceste ingrediente cu avocado copt și condimente cu sare, piper, coriandru și tabasco.Prăjiți peștele timp de 5 minute.Zdrobiți chipsurile de tortilla cu mâinile.
Tăiați ardeii grași în fâșii.
Așezați peștele pe o farfurie, folosiți o furculiță pentru a distribui guacamolul pe pește și încoronați peștele cu chipsurile crocante de tortilla zdrobite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.