File de păstrăv saut cu crustă de semințe de dovleac

File de păstrăv saut cu crustă de semințe de dovleac
Saut fileuri de păstrăv cu o crustă de semințe de dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 610 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,05 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de semințe de dovleac, sare și piper, ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tartă de dovleac cu crustă de semințe de anason, File De Păstrăv La Cuptor, și File De Păstrăv De Migdale Cu Samphire pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se reduce din nou la jumătate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul rece, câte 1 lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
6
Într-o altă tigaie medie, încălziți 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați capacele de shiitake și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă semințele de susan și se gătește, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut. Condimentați shiitake-ul cu sare și piper și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Pe o farfurie, aruncați semințele de dovleac cu 1/2 linguriță de sare și cayenne. Apăsați partea dezosată a fileurilor de păstrăv în semințele de dovleac pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
File De PăstrăvFile De Păstrăv
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați fileurile de păstrăv, cu crusta în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți fileurile și gătiți până când peștele este doar alb și pielea este crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Transferați fileurile pe farfurii.
12
Adăugați ceapa verde, roșiile, coriandrul și sucul de lămâie în sos și reîncălziți la foc moderat, amestecând; nu lăsați să fiarbă. Puneți shiitake-ul sotat și sosul peste păstrăv și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
PăstrăvPăstrăv

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista