Fileurile picante de cod coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 3,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți chimen măcinat, suc de lămâie, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați File De Cod Picant La Cuptor, File De Somon Dulce Și Picant, și Fileuri de pește rapide și picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați împreună într-un castron mare iaurtul, pasta de ghimbir-usturoi, pasta tandoori, piureul de roșii, sosul de soia, oțetul, sucul de lămâie, oul, ardeiul cayenne (reglați cantitatea pentru a se potrivi gustului dvs.), coriandrul, chimenul, turmericul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De Ghimbir
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Turmeric
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați fileurile de pește în marinată și întoarceți-le pentru a acoperi fiecare parte. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Folosiți câte o linguriță de unt și ulei de măsline pentru a acoperi un vas de copt superficial suficient de mare pentru a găzdui peștele într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți peștele din marinadă și puneți-l în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Stropiți cu uleiul de măsline rămas și punctați cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Coaceți în preîncălzit până se rumenesc deasupra, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați peștele pe un platou cald de servire și garnisiți cu cilantro, pene de lămâie și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.