Fiesta Porumb La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Fiesta Grilled Corn. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 395 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, brânză proaspătă de capră, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Creveți La Grătar + Salată Fiesta De Porumb, Fiesta Porumb, și Rece Fiesta Porumb Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați untul, coriandrul, coaja de tei și praful de usturoi. Formați într-un buștean; înfășurați în folie de plastic. Se dă la frigider timp de 30 de minute sau până când este ferm.
Îndepărtați cu grijă cojile de porumb până la 1 in. de fund; îndepărtați mătasea.
Se introduce într-un cuptor olandez; se acoperă cu apă rece. Înmuiați timp de 20 de minute; scurgere. Într-un castron mic, combinați maioneza, pudra de chili și boia de ardei.
Se întinde peste porumb. Reînfășurați porumbul în coji și fixați-l cu sfoară de bucătărie.
Gratiți porumbul, acoperit, la foc mediu timp de 25-30 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se des.
Se servește cu felii de unt și se presară cu brânză.