Fiesta Lime Parmezan Halibut

Fiesta Lime Parmezan Halibut
Fiesta Lime parmezan Halibut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 6,45 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, amestec de condimente cu aromă de var și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet panko ai putea urma acest curs principal cu Caramel Apple Crocant ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fiesta Lime Rice, Fiesta Lime Rice, și Fiesta Lime Chicken pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Condimentează fripturile de halibut cu sare, piper și 1/2 linguriță amestec de condimente cu aromă de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Aranjați fripturile de halibut pe un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Puneți pesmet panko, parmezan, 1/8 linguriță amestec de condimente cu aromă de tei, cimbru și usturoi într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Amestecați cu suficient ulei de măsline pentru a umezi doar firimiturile panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
6
Se amestecă amestecul de crumb panko peste halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate55
Revista