Fierbere De Țară Joasă
Fierberea scăzută a țării este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 6.16 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 554 calorii, 45g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Dacă aveți condimente concentrate de creveți și crab, urechi de porumb, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Fierbere Scăzută A Țării, Fierbere De Țară Joasă, și Fierbere Scăzută A Țării pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Umpleți un vas de 7 galoane la jumătate cu apă (sau folosiți 2 vase mari și împărțiți ingredientele între ele).
Adăugați condimentele și aduceți la fierbere.
Adăugați cartofii întregi în oală. Lăsați apa să se întoarcă la fierbere și gătiți 5 minute.
Adăugați ceapa și cârnații. Aduceți apa înapoi la fierbere și gătiți 15 minute.
Adăugați porumbul, aduceți apa înapoi la fierbere și gătiți 10 minute sau până când cartofii sunt gata.
Adăugați creveții, aduceți apa înapoi la fierbere și gătiți până când creveții devin roz, aproximativ 3 minute.
Scurgeți printr-o strecurătoare; aruncați lichidul.
Serviți pe ziar sau pe un platou.
Fotografie de Anna Williams