Fidea zhajiang a lui Fuchsia Dunlop (Zha Jiang Mian)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fidea Zhajiang a lui Fuchsia Dunlop (Zha Jiang Mian). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 943 calorii, 18g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 89 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați o mână de boabe de soia, ridiche cu inimă purpurie, sos fermentat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Zhajiang Mian-Tăiței Aruncați Cu Carne De Porc Tocată, Chard elvețian gătit de două ori al lui Fuchsia Dunlop (Hui Gua Niu Pi Cai), și Puiul rece al lui Fuchsia Dunlop cu un sos picant Sichuanese (Liang Ban Ji).
Instrucțiuni
Adăugați uleiul într-un wok condimentat peste o flacără mare și rotiți-l în jur. Adăugați imediat ardeiul Sichuan și anasonul stelat și amestecați câteva clipe până când miros delicios. Apoi scoateți condimentele cu o lingură cu fante, lăsând uleiul parfumat în wok.
Adăugați carnea de porc și amestecați-o până când devine palidă, apăsând carnea cu partea din spate a oalei sau a Cupei wok pentru a ajuta la separarea ei în bucăți mici. Apoi adăugați ghimbirul și amestecați până când îl puteți mirosi.
Adăugați vinul Shaoxing, amestecați o dată sau de două ori, apoi adăugați sosul dulce fermentat. Se mai prăjește câteva clipe până miroase bogat și delicios, apoi se acoperă generos carnea de porc cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de aproximativ 15 minute, până când sosul este întunecat și luxuriant de gros. Condimentați cu o împrăștiere de sare (sosul ar trebui să fie intens aromat și să pară singur puțin prea sărat, deoarece va fi folosit pentru aromatizarea tăiței fade).
Când doriți să mâncați, aduceți o tigaie cu apă la fierbere.
Tăiați oricare dintre castraveții, țelina, morcovul, varza și ridichea în bucăți fine. Albiți mugurii de fasole și toate legumele, cu excepția castraveților din apa clocotită; ar trebui să rămână puțin crocante. (Cel mai bine este să albiți fiecare legumă separat, folosind o lingură cu fante pentru a le scoate din apă.) Reîmprospătați legumele albite imediat sub un robinet rece și scurgeți bine.
Reîncălziți sosul de porc. Gatiti taiteii, clatiti scurt sub robinet, scuturati uscat, apoi impartiti intre doua boluri de servire.
Adăugați o parte din fiecare dintre legumele dvs. în boluri. Se acoperă cu sosul de porc. Amestecați totul împreună cu bețișoarele înainte de a mânca, împrăștiați cu felii de ardei iute, dacă doriți.