Ficat de vițel cu ceapă, slănină și cartofi
Viței ficat cu ceapa, slănină și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 827 calorii, 63G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ceapă, ficat de viței în 4 bucăți uniforme și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Ficat De Vițel Cu Pancetta, Salvie Și Piure De Cartofi, ficat de vițel sotat, și Ficat de vițel de salvie și cimbru cu ciuperci sălbatice și pancetta.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt moi, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și când este suficient de rece pentru a manipula, feliați în felii groase de 3/4 inch.
Preîncălziți cuptorul la 200 F și puneți o tigaie sau o foaie mare de copt în interior. Gatiti slanina intr-o tigaie mare; odată ce grăsimea s-a făcut și slănina este crocantă, îndepărtați și scurgeți pe prosoape de hârtie și puneți-o în cuptor.
Se toarnă toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură și se rezervă restul. Întoarceți tigaia la foc mediu, adăugați ceapa și cimbru și gătiți până când ceapa este moale și maro, aproximativ 10 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper; se scoate din tigaie și se introduce la cuptor împreună cu slănina gătită. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați 1 lingură de grăsime de slănină înapoi în tigaie, apoi adăugați jumătate din cartofii tăiați felii și gătiți până când sunt crocante. Repetați cu cartofii rămași, adăugând grăsime suplimentară de slănină, dacă este necesar. Se condimentează cu sare și piper.
Se usucă ficatul, apoi se dragează în făină. Curățați tigaia, apoi puneți-o din nou la foc mediu și adăugați unt. Odată ce spuma s-a potolit, adăugați ficat și gătiți până când exteriorul a format o crustă ușoară, dar interiorul este încă moale, aproximativ 4 minute pe fiecare parte (în funcție de grosime). Împărțiți cartofii, ceapa, slănina și ficatul uniform între patru farfurii și serviți fierbinte cu un IPA.