Ficat De Pui Prăjit Crocant
Ficatul de pui prăjit crocant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 2432 calorii, 28G de proteine, și 247g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, pesmet panko, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Ficat De Pui Prăjit Crocant, Ficat De Pui Prăjit Crocant, și Pizza Crocantă Prăjită.
Instrucțiuni
Tăiați ficatul de pui de orice țesut conjunctiv sau grăsime, apoi tăiați ficatul în jumătate.
Combinați zeama și 1 lingură de sos fierbinte într-un castron mediu, apoi adăugați ficatul de pui tăiat. Marinati ficatul de pui la frigider cel putin 1 ora.
Scurgeți ficatul de pui într-o sită cu ochiuri fine.
Așezați făina, ouăle și Panko în trei boluri medii separate sau vase puțin adânci. Dragați fiecare ficat în făină, apoi în ou și, în final, în panko.
Așezați ficatul pâine pe o foaie sau o farfurie cu margini.
Turnați suficient ulei într-o tigaie mare și grea pentru a ajunge la o adâncime de 1 inch.
Încălziți uleiul la foc moderat până când ajunge la o temperatură de 350 F pe un termometru prăjit sau citit instant. Lucrând în loturi, puneți ficatul pâine în uleiul fierbinte și prăjiți, întorcându-se ocazional, până devine auriu și crocant, 3-4 minute pe fiecare parte.
Transferați ficatul într-un platou mare căptușit cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare.
Serviți ficatul cu sos fierbinte suplimentar pe lateral.