Fettuccine de pui A La Carbonara

Fettuccine de pui A La Carbonara
Rețeta Fettuccine de pui A La Carbonara ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.39 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 790 calorii, 51G de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de slănină, pui de rotisor, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine Carbonara Actualizat, Fettuccine Alla Carbonara, și Fettuccine Carbonara De Creveți De 15 Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, gătiți slănina până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie. Rezervați 1 lingură de picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Adăugați margarină în picături în tigaie; se încălzește la foc mediu-mare până se topește margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă apă fierbinte, lapte, amestec de sos și paste nefierte (din cutia de ajutor pentru pui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SosAmestec De Sos
Pui întregPui întreg
PastePaste
ApăApă
LapteLapte
4
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
5
Reduceți căldura. Capac; se fierbe 6 minute, amestecând ocazional. Se amestecă puiul și mazărea congelată. Acoperiți; se fierbe cu 4 până la 6 minute mai mult sau până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
MazăreMazăre
6
Se ia de pe foc; descoperiți și amestecați slănina (sosul se va îngroșa așa cum este).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SosSos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista