Feta Roșii Uscate La Soare Umplute Prosciutto Burgers
Feta roșii uscate la soare umplute Prosciutto burgeri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1046 calorii, 47G de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.42 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, brânză feta, pătrate de pâine focaccia de dimensiuni sandwich și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi roșiile uscate la soare, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un grătar cu capac, pregătiți un foc mediu-fierbinte pentru gătit direct la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Într-un castron mic, amestecați împreună maioneza și busuiocul. Pune deoparte. Într-un alt castron mic, combinați brânza feta și roșiile. Împărțiți în 6 porții egale, formând bile. Pune deoparte. Într-un castron mare, combinați mușchiul măcinat, ouăle, sosul de piper, condimentele italiene, sarea, piperul, usturoiul, firimiturile de pâine și parmezanul. Cu mâinile sau cu o lingură mare, aduceți ușor toate ingredientele împreună; nu amestecați prea mult. Formați amestecul de carne în 12 patties. Pe 6 dintre torturi, așezați ușor amestecul de feta și roșii pe torturi, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Mușchi De Sol
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați plăcuțele rămase deasupra, apăsați și sigilați marginile pentru a închide complet umplutura, formând 6 plăcuțe totale.
4
Când focul este gata, periați grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți chiftelele pe grătar, acoperiți și gătiți timp de 4 minute, până când fundul este maro. Cu spatula, rândul său, peste chiftele și se fierbe încă 4 minute, sau până când făcut la preferințele dumneavoastră. În ultimele minute de grătar, așezați focaccia, tăiată cu fața în jos, pe marginile exterioare ale grătarului pentru a prăji ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Focaccia
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Întindeți porții generoase de maioneză de busuioc pe părțile tăiate ale pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
7
Așezați chiftelele pe bucățile de pâine de jos, apoi acoperiți cu o felie de prosciutto, o frunză de salată și inele de ceapă roșie. Se acoperă cu pâinea rămasă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Prosciutto
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)