Feta și samosas de porumb dulce

Feta și samosas de porumb dulce
Feta & sweetcorn samosas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 14 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă este plăcută de 82 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, ulei vegetal, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salsa de porumb dulce, Salsa De Porumb Dulce, și Coacerea Porumbului Dulce.

Instrucțiuni

1
Gatiti porumbul dulce intr-o tigaie cu apa clocotita timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-un wok sau o tigaie mare. Aruncați semințele de chimen și gătiți, agitând, timp de aproximativ 30 de secunde până când capătă o aromă de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie. Se amestecă porumbul, garam masala, sucul de lămâie și feta și se fierbe timp de 1 min până se evaporă orice lichid. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
5
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
6
Întindeți o foaie de filo și tăiați-o pe jumătate pe lungime.
7
Periați cu o parte din uleiul rămas, apoi lingurați 2 linguri de amestec de porumb dulce deasupra fiecărei jumătăți. Îndoiți fiecare într-un triunghi. Repetați cu foile filo rămase, uleiul (rezervând aproximativ 1 lingură) și amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
8
Puneți făina de porumb într-un castron mic și adăugați suficientă apă pentru a face o pastă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
9
Periați pasta peste marginile triunghiului, astfel încât garniturile să fie sigure. Samosele pot fi înghețate în acest moment.
10
Puneți-le pe o tavă căptușită cu folie alimentară și congelați până când sunt ferme înainte de ambalare și sigilare.
11
Puneți samosele pe o tavă de copt. Pentru a găti imediat, periați blaturile cu ulei rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Coaceți timp de 15 minute până devin aurii și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Revista