Feta și samosas de porumb dulce
Feta & sweetcorn samosas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 14 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă este plăcută de 82 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, ulei vegetal, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salsa de porumb dulce, Salsa De Porumb Dulce, și Coacerea Porumbului Dulce.
Instrucțiuni
Gatiti porumbul dulce intr-o tigaie cu apa clocotita timp de aproximativ 3 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți 2 linguri de ulei într-un wok sau o tigaie mare. Aruncați semințele de chimen și gătiți, agitând, timp de aproximativ 30 de secunde până când capătă o aromă de nucă.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie. Se amestecă porumbul, garam masala, sucul de lămâie și feta și se fierbe timp de 1 min până se evaporă orice lichid. Se lasă să se răcească.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Întindeți o foaie de filo și tăiați-o pe jumătate pe lungime.
Periați cu o parte din uleiul rămas, apoi lingurați 2 linguri de amestec de porumb dulce deasupra fiecărei jumătăți. Îndoiți fiecare într-un triunghi. Repetați cu foile filo rămase, uleiul (rezervând aproximativ 1 lingură) și amestecul.
Puneți făina de porumb într-un castron mic și adăugați suficientă apă pentru a face o pastă subțire.
Periați pasta peste marginile triunghiului, astfel încât garniturile să fie sigure. Samosele pot fi înghețate în acest moment.
Puneți-le pe o tavă căptușită cu folie alimentară și congelați până când sunt ferme înainte de ambalare și sigilare.
Puneți samosele pe o tavă de copt. Pentru a găti imediat, periați blaturile cu ulei rezervat.
Coaceți timp de 15 minute până devin aurii și crocante.