Fermiera Creamery ' s Fromage Blanc

Fermiera Creamery ' s Fromage Blanc
Fermiera Creamery ' s Fromage Blanc este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 205 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Du-te la magazin și ia-o pe gal. lapte pasteurizat, cultură fromage blanc, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fromage Blanc Cheesecake, Înghețată Fromage Blanc, și Fromage Blanc Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
"Ripen" laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
2
Se toarnă laptele într - un 8-la 10-qt. oală cu fund greu și introduceți termometru pentru lactate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Încălziți laptele la foc mediu-mare la 85, amestecând des pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Scoateți de pe foc, îndepărtați termometrul și presărați cultura cât mai uniform posibil peste lapte; lăsați să se odihnească 10 minute, apoi amestecați ușor 1 minut într-o direcție. Se diluează cheagul în 2 linguri. se răcește apa și se toarnă uniform peste tot laptele; se amestecă la fel. Se diluează clorura de calciu în 2 lingurițe. apă rece; se toarnă și se amestecă așa cum ați făcut cultura și cheagul. Se amestecă o dată în direcția opusă pentru a opri mișcarea laptelui. Acoperiți cu pânză de brânză; lăsați să se odihnească peste noapte pe blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Scurgeți-vă cașul. Coaja de oală se scoate din oală într-o strecurătoare mare, căptușită cu o grosime dublă de pânză de brânză și așezată peste o găleată curată. Aproximativ 10 căni de zer se vor scurge în găleată; folosiți pentru Ricotta de casă (transferați zerul într-un castron din frigider ori de câte ori este suficient de colectat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
PolonicPolonic
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgeți cașul 6 până la 8 ore la temperatura camerei, până când brânza seamănă cu smântână groasă, scoopând și întorcând cu o lingură de supă la fiecare oră sau cam așa ceva pentru a lăsa cașul să se usuce uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
7
Îmbracă-ți cașul. Întoarceți fromage blanc într-un castron mare și amestecați Crme Frache și sare după gust. Brânza este acum gata de mâncare. Se păstrează, răcit într-un recipient etanș, până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Aceste consumabile pot părea un pic nebun-om de știință, dar ele sunt ușor de utilizat. Găsiți-le, cu excepția cazului în care se observă altfel la oamenii cu băuturi (thebeveragepeople.com sau 800/544-1867). O notă foarte importantă: fiți scrupulos curat atunci când faceți brânzăsuprafețe de frecare cu săpun antibacterian și ustensile de fierbere (oală, linguri etc.) timp de 20 de minute înainte de utilizare. Nu vrei ca bacteriile rele să se încurce cu cele bune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De ParăFelii Subțiri De Pară
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
2
Clorură de calciu: un tip de sare care ajută la întărirea cașului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Cheesecloth: o cârpă țesută lejer pentru căptușirea matrițelor de brânză sau a bobinelor. Găsiți la majoritatea magazinelor alimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Mucegai Ricotta: un coș mic țesut din plastic alimentar; conferă ricottei tale o formă frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
5
Cultura Fromage blanc: conferă brânzei atât aromă, cât și textură; seamănă foarte mult cu drojdia liofilizată folosită pentru coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Praf De Sare Pentru Apa La FiertUn Praf De Sare Pentru Apa La Fiert
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Termometru pentru lactate: spre deosebire de un termometru pentru bomboane, măsoară și temperaturile scăzute. Puteți înlocui un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Cheag Vegetarian: o versiune creată de laborator a enzimelor naturale care coagulează laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista