Pepperidge Farm Strudel sud-vestic de Sud-Vest necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 491 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, porumb, brânză colby-jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pepperidge Farm Sausalito Cookie-Uri, Umplutură De Nucă Portocalie: Pepperidge Farm Challenge, și Ștrudel cu mere (ștrudel apfel).
Instrucțiuni
1
Decongelați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute.
2
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. amestecați oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
3
Se amestecă puiul, brânza, porumbul, pesmetul și sosul picant într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Picant
Pesmet
Pui întreg
Brânză
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
5
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi de 16x12 inci. Cu partea scurtă orientată spre tine, lingurați amestecul de pui pe jumătatea inferioară a foii de patiserie până la 1 inch de margini. Începând de la partea scurtă, rotiți-vă ca un jeleutroll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Rola
6
Așezați rola de patiserie cu cusătura în jos pe o foaie de copt. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Ungeți cu amestecul de ouă și presărați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Ouă
8
Tăiați fante de 2 inci la o distanță de 2 inci în partea de sus.
9
Coaceți timp de 30 de minute sau până când patiseria este aurie. Feliați și serviți cald pe salata verde cu smântâna, dacă doriți.