Fenicul ras cald cu Grapefruit roz
Fenicul ras cald cu Grapefruit roz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 215 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 77 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, bulb de fenicul, grapefruit roz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fenicul ras cald cu Grapefruit roz, Sunchokes ras cu Grapefruit roz și Avocado, și Salată de fenicul ras, ridiche și Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o mandolină, tăiați feniculul în așchii subțiri.
Tăiați partea de jos și de sus a grapefruitului. Folosind un cuțit, tăiați coaja de pe părți, urmând curba grapefruitului și având grijă să tăiați doar coaja și miezul amar. Țineți fructele într-o mână peste un castron și tăiați carnea grapefruitului departe de membrană pentru a elibera o pană. Repetați până când toate segmentele sunt eliberate.
Într-o tigaie mare de sote la foc mediu, se acoperă cu ulei de măsline și se adaugă feniculul. Se condimentează cu sare și se sotează până când feniculul este cald și acoperit cu ulei, 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc. Aruncați segmentele de grapefruit, așchii de măsline și suc și presărați cu frunzele de fenicul.