Feijoada ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, oțet de vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare sunt Vegan Feijoada, Feijoada Braziliană, și Hardcore Feijoada.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei și aduceți la fierbere; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea; pus deoparte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa, kielbasa și usturoiul; saut 10 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
Usturoi
Ceapă
6
Adăugați chimen, și saut 1 minut. Întoarceți fasolea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați apă și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 10 minute sau până când fasolea este fragedă; îndepărtați frunza de dafin. Se amestecă oțetul și sosul fierbinte.