Fegato alla Instriana
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, fegato allan Instriana ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 647 calorii. Pentru 3,91 USD pe porție, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vin roșu din friuli, ficat de vițel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este super. Încearcă Alla Checca, Ravioli Alla Vodka, și Penne alla Vodka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ficatul vițelului și uscați-l.
Tăiați în bucăți groase de 1 inch și condimentați cu sare și piper și dragă în sare. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Se sotează bucățile de ficat până se rumenesc pe ambele părți și se îndepărtează pe o farfurie.
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, usturoiul și cuișoarele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați vin roșu, bulion de vițel și suc de lămâie și reduceți la jumătate.
Puneți ficatul și sucurile scăpate înapoi în tigaie cu amestec de vin.
Adăugați unt și fierbeți 8 până la 10 minute până când ficatul este încălzit până la mediu.
Se ornează cu coajă de lămâie și se servește cu bruscandoli.