Fasole verde-si-feta saut
Green Bean-and-Feta saut-ul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 121 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 1,13 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, benzi de ardei gras, liniuță de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fasole Verde Rosii Saut, Fasole Verde & Șuncă Sote, și Portobello & Fasole Verde Sote.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați fasole verde, ceapă, ardei gras și ardei roșu zdrobit; sotati 3 minute.
Adăugați anghinare și bulion; gatiti pana cand lichidul este redus la 2 linguri (aproximativ 30 de secunde). Se amestecă sucul de lămâie; se presară cu brânză.