Fasole Verde Saut
Fasolea verde saut este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 97 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de măsline, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Fasole Verde Sote, Fasole Verde Saut, și Fasole verde saut și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 8-10 minute sau pana cand este crocanta.
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Saut feliat ardei gras roșu în 2 linguri de ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 5 minute sau până când este crocant-fraged; adăugați usturoi tocat și saut încă 2 minute.
Adăugați fasole verde; se presară cu 1 linguriță de condimente Creole și se gătește, amestecând continuu, până când amestecul de legume este bine încălzit.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit condimentul creol al lui Tony Chachere.