Fasole verde franceză cu unt și ierburi

Fasole verde franceză cu unt și ierburi
Fasolea verde franceză cu unt și ierburi durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 123 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 575 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați fasole verde, pene de lămâie, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole verde cu ierburi, Fasole Verde Cu Pancetta, Usturoi Și Ierburi, și Fasole albă înăbușită cu Chile verde și ierburi.

Instrucțiuni

1
Albiți fasolea verde: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Fierbeți fasolea timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Puneți-le în apa cu gheață pentru a opri gătitul și setați culoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scurgeți fasolea și uscați-o pe o cârpă sau un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Ceapa saut: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Încălziți untul la foc mediu-mare într-o tigaie mare saut. Gatiti ceapa pana devine translucida, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Se adauga fasolea verde si saut pentru 2-3 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați condimente: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Adăugați toate ierburile și puțină sare și piper și aruncați pentru a combina. Gatiti inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei, cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista