Fasole verde din Virginia provensal

Fasole verde din Virginia provensal
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde din Virginia. O porție conține 79 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de haricots verts, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde În Stil Provensal, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Aragaz lent Pui provensal și fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o baie cu apă cu gheață umplând un castron mare cu gheață și apă
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere rulantă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați fasolea și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
4
Scurgeți bine într-o strecurătoare, apoi puneți strecurătoarea cu fasole în baia cu apă cu gheață, asigurându-vă că fasolea este scufundată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Scurgeți fasolea, scuturând excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
6
În același vas, încălziți uleiul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați fasole, usturoi, roșii, măsline și busuioc și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
BusuiocBusuioc
FasoleFasole
8
Stropiți oțet peste fasole și aruncați pentru a acoperi. Gustați și ajustați pentru condimente cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
OțetOțet
FasoleFasole
9
Serviți cald, cald sau rece.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista