Fasole verde cu unt brun cu nuci pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu unt brun cu nuci pecan. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 115 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, bucăți de pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fasole Verde Cu Unt Brun Și Nuci Pecan, Fasole verde cu unt rumenit cu slănină și nuci pecan, și Fasole Verde Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu-mare până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Adăugați nuci pecan și gătiți, amestecând, până se prăjesc ușor, 2 minute.
Se adaugă fasolea, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând, până se încălzește, 2 minute.
Transferați pe un platou de servire.