Fasole verde cu migdale prăjite și lămâie
Fasolea verde cu migdale prăjite și lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 94 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, căței de usturoi, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde cu migdale prăjite și lămâie, Fasole verde cu lămâie și migdale prăjite, și Fasole verde cu unt de lămâie cu migdale prăjite Bacon și Feta.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa sarata clocotita pentru a acoperi 5 pana la 7 minute sau pana cand este crocanta; se scurge. Scufundați fasolea într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă usturoiul și se sotează 1 minut sau până devine auriu. Se amestecă fasolea verde, coaja de lămâie, sarea și piperul; se sotează 4 minute sau până când fasolea se încălzește bine.
Adăugați suc de lămâie și migdale; aruncați bine.