Fasole verde cu migdale și cimbru

Fasole verde cu migdale și cimbru
Fasolea verde cu migdale și cimbru ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1562 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită fasole verde, unt, migdale tăiate și sare de usturoi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fasole verde cimbru cu migdale, Fasole Verde Cu Migdale, și Fasole verde cu migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți fasolea verde: gătiți fasolea verde într-o oală mare cu apă sărată clocotită (1 1/2 lingurițe de sare pentru fiecare litru de apă) până când este doar crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Scurgeți fasolea și transferați-le într-un castron mare cu apă cu gheață, răcindu-le complet. (Apa cu gheață va șoca fasolea într-o culoare verde vibrantă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți bine fasolea. În acest moment puteți face fasole o zi înainte și se păstrează în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Alternativ, puteți fierbe fasolea timp de 5 minute și treceți direct la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Saut fasole cu unt și cimbru: topiți untul într-o tigaie mare, grea, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Bateți jumătate din cimbru proaspăt (1 lingură), muștarul Dijon și sarea de usturoi în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați fasolea în tigaie și aruncați până se încălzește, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se presară migdale prăjite și restul de 1 lingură de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista