Fasole verde cu migdale și cimbru

Fasole verde cu migdale și cimbru
Fasolea verde cu migdale și cimbru ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1562 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită fasole verde, unt, migdale tăiate și sare de usturoi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fasole verde cimbru cu migdale, Fasole Verde Cu Migdale, și Fasole verde cu migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți fasolea verde: gătiți fasolea verde într-o oală mare cu apă sărată clocotită (1 1/2 lingurițe de sare pentru fiecare litru de apă) până când este doar crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Scurgeți fasolea și transferați-le într-un castron mare cu apă cu gheață, răcindu-le complet. (Apa cu gheață va șoca fasolea într-o culoare verde vibrantă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți bine fasolea. În acest moment puteți face fasole o zi înainte și se păstrează în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Alternativ, puteți fierbe fasolea timp de 5 minute și treceți direct la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Saut fasole cu unt și cimbru: topiți untul într-o tigaie mare, grea, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Bateți jumătate din cimbru proaspăt (1 lingură), muștarul Dijon și sarea de usturoi în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Adăugați fasolea în tigaie și aruncați până se încălzește, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se presară migdale prăjite și restul de 1 lingură de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista