Fasolea verde cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 57 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Dacă aveți la îndemână arpagic, cimbru, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Încercați Fasole Verde Cu Ierburi, Fasole Verde Cu Ierburi, și Fasole Verde Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați fasolea într-un abur de legume. Abur, acoperit, 9 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Fasole
2
Așezați într-un castron de servire; aruncați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați pătrunjelul și ingredientele rămase; aruncați ușor.