Fasole verde cu Duxelles de ciuperci
Fasole verde cu Duxelles ciuperci este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Duxelles de ciuperci pe Bruschetta, Wellingtons individuale de vită cu Duxelles de ciuperci, și Ruladă de miel cu Duxelles de ciuperci și Tawny Port Jus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, topiți untul.
Adăugați ceapa și amestecați des până când nuanțați cu maro, 3 până la 5 minute.
Adăugați ciuperci. Se amestecă des până când ciupercile se rumenesc ușor, 5 până la 8 minute.
Între timp, într - o tigaie acoperită de 4 până la 5 litri, aduceți 3 litri de apă la fierbere la foc mare.
Adăugați fasole și gătiți, neacoperit, până când este fraged-crocant când este străpuns, 6 până la 12 minute, în funcție de soi.
Scurgeți fasolea și puneți-o într-un vas de servire superficial.
Amestecați amidonul de porumb cu 1/3 cană de apă, sherry uscat și 2 lingurițe de soia.
Se adaugă în amestecul de ciuperci și se amestecă la foc mare până la fierbere.
Se toarnă sosul peste fasole.
Adăugați sos de soia după gust.