Fasole verde cu ceapă
Fasolea verde cu ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 105 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ceapă Și Fasole Verde Usturoi, Bacon-Ceapa Fasole Verde, și Fasole verde cu șuncă de țară și ceapă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie la foc mediu adăugați ulei de măsline extravirgin și unt și ceapă.
Se sotează ceapa 3 minute, se adaugă bulion și se aduce la fierbere.
Adăugați fasolea, condimentați cu sare și acoperiți tigaia și fierbeți 8 minute, până se înmoaie.