Fasole verde cu busuioc și roșii
Fasolea verde cu busuioc și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 96 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, șalotă, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, Fasole Verde Busuioc, și Fasole Verde Busuioc.
Instrucțiuni
Adăugați fasolea verde într-o oală mare cu apă sărată clocotită. Gatiti pana la verde aprins, aproximativ 3 pana la 4 minute.
Scoateți fasolea verde din apa clocotită și scufundați-vă în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Într-o tigaie mare și grea, topiți untul.
Se sotează șalota la foc mediu până se înmoaie.
Adăugați fulgi de ardei roșu, sare, piper și fasole verde. Aruncați împreună gătitul încă un minut.
Adăugați vinul alb și roșia și gătiți până când vinul s-a redus; aproximativ 3 minute.
Se adaugă busuiocul și se condimentează cu sare și piper, după gust