Fasolea verde cu busuioc și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 96 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, șalotă, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, Fasole Verde Busuioc, și Fasole Verde Busuioc.
Instrucțiuni
1
Adăugați fasolea verde într-o oală mare cu apă sărată clocotită. Gatiti pana la verde aprins, aproximativ 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți fasolea verde din apa clocotită și scufundați-vă în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
3
Se scurge bine.
4
Într-o tigaie mare și grea, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se sotează șalota la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
6
Adăugați fulgi de ardei roșu, sare, piper și fasole verde. Aruncați împreună gătitul încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Fasole Verde
Piper
Sare
7
Adăugați vinul alb și roșia și gătiți până când vinul s-a redus; aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Tomate
Vin
8
Se adaugă busuiocul și se condimentează cu sare și piper, după gust