Rețeta Green Bean Casserole Makeover este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 535 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Makeover porumb' n ' fasole verde coace, Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o cratiță la foc mediu și adăugați untul și uleiul de măsline și încălziți până când untul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți amestecând frecvent până când ceapa este aurie, aproximativ 20 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Într-un castron mediu combinați jalapele aproximativ, untul, masa harina, făina de porumb, laptele, queso fresco, zahărul, oul bătut, praful de copt, chimenul măcinat și amestecați până se combină bine. Preîncălziți cuptorul la 350 F. Împărțiți amestecul în 4 Tigăi mici de copt și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Chimen Măcinat
Queso Fresco
(amestec De Masa De Porumb)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți tigăile în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor, descoperiți și puneți deoparte.Când prăjiturile se coc, faceți sosul de ciuperci: într-o tigaie la foc mediu-mic, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciupercile, cimbrul, arpagicul, ceapa, usturoiul și saut-ul până când sunt foarte moi și ușor aurii, aproximativ 12 minutes.In o cratiță la foc mediu, aduceți laptele chiar sub fierbere. Într-o altă cratiță la foc mediu-mare, topiți untul. Se amestecă făina în unt și se gătește, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se ia de pe foc și se amestecă treptat în laptele fierbinte. Se pune la foc mediu-mic și se gătește, amestecând, până se îngroașă și se omogenizează, 3 până la 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Așezați fasolea verde, sarea și apa într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se pune la foc mare și se aduce la fierbere. Gatiti aproximativ 3 minute, fasolea trebuie sa fie crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Scurgeți fasolea și apoi treceți-le sub puțină apă rece pentru a le opri de la gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scurgeți și așezați pe un prosop curat și uscați-le.Așezați trei boluri, unul cu făina, ouăle în al doilea castron, iar în al treilea castron, firimiturile de pâine, praful de usturoi și chimenul.Înmuiați fasolea verde mai întâi în făină, apoi în ou, după ce acoperiți fasolea verde cu firimiturile de pâine uniform și transferați pe o foaie de copt pregătită într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați o prăjitură de porumb pe o farfurie, stropiți puțin sos de ciuperci și așezați fasolea verde deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat