Fasolea verde brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 155 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, fasole de vale, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coji de brânză și fasole verde, Coji de brânză și fasole verde, și Fasole Verde Sănătoasă Și Brânză Și Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratiță de 2 litri sau tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Scoateți din cratiță; acoperiți pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
În aceeași cratiță sau tigaie, gătiți fasolea conform instrucțiunilor pungă; scurgere. Se amestecă amestecul de ceapă; gatiti pana se incalzeste bine.