Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Alfredo de fasole verde cu Ravioli de brânză. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 551 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, garnisiți: crenguțe de rozmarin, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli de brânză cu sos Alfredo de dovleac, Salată De Ravioli Cu Fasole Verde Și Șalotă, și Fileuri la grătar cu nuci pecan și Ravioli de fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați fasole verde, usturoi și rozmarin și sotati 6 minute sau până când fasolea este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Rozmarin
Unt
Usturoi
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Îndepărtați amestecul și lăsați-l deoparte.
4
Adăugați frișcă în tigaie și aduceți la fierbere, amestecând continuu. Gatiti, amestecand constant, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Întoarceți amestecul de fasole verde în tigaie; adăugați vin și piper și gătiți 5 minute. Se amestecă 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Piper
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se servește peste ravioli și se presară uniform cu restul de 2 linguri de brânză.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.