Fasole verde în sos de brânză

Fasole verde în sos de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați fasolea verde în sos de brânză. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 32 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole, frunze de oregano, lapte simplu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu sos de brânză, Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați toate ingredientele într-o cratiță medie; acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Gatiti la foc mediu 1 pana la 2 minute sau pana cand se topesc 2% lapte simplu, amestecand pana cand fasolea este acoperita uniform cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2% Lapte2% Lapte
FasoleFasole
SosSos

Echipamente

DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista