Fasole roșie Creolă și orez
Fasole roșie Creolă și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 481 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de țelină, condimente creole, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Orez creol gustos și fasole, și Fasole Verde Creolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Alegeți peste boabele de rinichi, puneți-le într-un castron mare și turnați suficientă apă pentru a acoperi câțiva centimetri. Înmuiați fasolea peste noapte.
Scurgeți boabele de rinichi, transferați într-o oală mare de supă și acoperiți cu 3 litri de apă proaspătă.
Se amestecă ardeiul gras verde, ceapa, țelina, sarea, piperul negru, condimentul creol și usturoiul.
Acoperiți oala, puneți-o la foc mediu și dați la fiert.
Reduceți căldura la minim și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 4 ore.
Amestecați cârnații afumați în fasole; gătiți încă 45 de minute, amestecând ocazional.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, puneți 2 căni de apă și margarină într-o cratiță și dați la fiert.
Se amestecă orezul, se întoarce la fierbere și se reduce focul la mediu-scăzut. Acoperiți tigaia și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea acoperit timp de 5 minute.
Serviți fasole roșie peste orez fiert.