Fasole roșie Creolă și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 481 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de țelină, condimente creole, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Orez creol gustos și fasole, și Fasole Verde Creolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Alegeți peste boabele de rinichi, puneți-le într-un castron mare și turnați suficientă apă pentru a acoperi câțiva centimetri. Înmuiați fasolea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți boabele de rinichi, transferați într-o oală mare de supă și acoperiți cu 3 litri de apă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se amestecă ardeiul gras verde, ceapa, țelina, sarea, piperul negru, condimentul creol și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
4
Acoperiți oala, puneți-o la foc mediu și dați la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Reduceți căldura la minim și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
6
Amestecați cârnații afumați în fasole; gătiți încă 45 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Afumați
Toppinguri, Opționale
7
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, puneți 2 căni de apă și margarină într-o cratiță și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se amestecă orezul, se întoarce la fierbere și se reduce focul la mediu-scăzut. Acoperiți tigaia și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se ia de pe foc și se lasă să stea acoperit timp de 5 minute.