Fasolea prăjită picantă ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. Această rețetă are 8 porții. Vă urmăriți silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 79 de calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsimi per porție. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Taste of Home. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei cayenne, pudră de chili, ulei vegetal și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare includ fasole prăjită la microunde , fasole prăjită de casă și fasole prăjită cu chorizo .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa, ardeiul jalapeño și usturoiul în ulei timp de 2-3 minute sau până se înmoaie. Adăugați fasolea, apa, sosul de ardei iute, chimenul, pudra de chili și ardeiul cayenne. Gătiți și amestecați la foc mediu-mic până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Toppinguri, Opționale
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați într-un bol de servire; presărați cu brânză.