Fasole Prăjită: Frijoles Refritos

Fasole Prăjită: Frijoles Refritos
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Fasole prăjită: Frijoles Refritos ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de struguri, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Frijoles Refritos (Fasole Prăjită), Frijoles Molidos (Fasole Prăjită), și Quesadillas con Frijoles Refritos.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, aduceți fasolea la fiert în 8 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lăsați să fiarbă 15 minute și îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață.
3
Scurgeți fasolea într-un colizor și clătiți. Spălați oala și întoarceți fasolea în oală cu 8 căni de apă proaspătă. Se aduce la foc mic, se acoperă și se lasă să se gătească până se înmoaie, aproximativ 2 ore la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați praf de chili, sare și piper și gătiți câteva minute pentru a permite aromelor să se integreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Scurgeți fasolea și adăugați-o în tigaie, zdrobind ingredientele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se încălzește și se servește cu cilantro tocat sau pătrunjel tocat presărat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista