Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Fasolea neagră și orezul din Yucatan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 325 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei jalape, lime, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare includ Orez și fasole neagră (aragaz de orez), Taquitos de vită Yucatan cu orez roșu, și Fasole neagră și orez.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul in 1 cana de apa conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați piper jalapeo și usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Adăugați fasole, roșii și sare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se ia de pe foc. Se amestecă uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
7
Se servește peste orez și se acoperă cu pene de coriandru și tei.