Fasole lungă și tăiței

Fasole lungă și tăiței
Fasole lungă și fidea este o lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, zahăr, fasole lungă de curte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole Lungă Chinezească Glazurată (Sau Fasole Verde), Fidea Cu Viață Lungă, și Fidea cu viață lungă.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, tăiați tulpina se termină de la 1/2 lire curte-fasole lungă; clătiți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
La apă clocotită, adăugați fasole și 8 uncii udon proaspăt sau Shanghai proaspăt (aproximativ 1/4 in. gros) fidea. Gatiti doar pana cand fasolea si taiteii sunt fragede pentru a musca, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scurgere.
5
Pentru a pregăti pansamentul de susan: într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu, combinați 2 linguri fiecare ulei de salată și semințe de susan. Agitați tigaia des până când semințele sunt aurii, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ulei De SalatăUlei De Salată
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 1 lingură fiecare ghimbir proaspăt tocat, usturoi tocat și ardei iute roșu proaspăt tocat sau chili serrano (sau 1/4 până la 1/2 linguriță fulgi de chili fierbinte). Se amestecă, se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
7
Adăugați 3 linguri de oțet de orez, 2 linguri de sos de soia și 1/2 linguriță de zahăr și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Se amestecă pansamentul de susan cu fasolea fierbinte și tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista