Fasole La Cuptor Cu Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea de arțar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1111 calorii, 64G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 439 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole La Cuptor Cu Arțar, Fasole La Cuptor Cu Arțar, și Fasole La Cuptor Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325. Fierbeți fasolea marină în apă până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți fasolea și rezervați lichidul de gătit. Aliniați oala de fasole cu fâșii de slănină. Într-un castron mare, aruncați împreună ceapa și fasolea. Într-un alt castron combinați 2 căni de lichid de gătit fasole, muștar, sare și sirop de arțar.
Așezați jumătate din amestecul de fasole pe fâșii de slănină în oală.
Așezați jaretul de porc pe fasole, acoperiți cu restul amestecului de ceapă de fasole, apoi turnați peste amestecul de lichid/sirop de gătit rezervat. Se acoperă cu capac și se introduce în cuptor timp de 3 ore, sau până când jaretul de porc este complet gătit și se îndepărtează de os. Dacă fasolea începe să pară uscată, adăugați mai mult lichid de gătit.
Odată ce jaretul de porc este gătit, scoateți fasolea din cuptor și scoateți capacul. Puneți împreună untul și zahărul brun într-o pastă, împrăștiați pasta de zahăr peste fasole și puneți-o înapoi în cuptor, neacoperită, pentru încă 30 de minute.
Scoateți din cuptor și serviți cu bere rece și pâine neagră.